top of page

PARTNERS

Goede zorg verlenen betekent ook dat zorgprofessionals en instellingen samen moeten werken om zo de krachten te bundelen. 
Op deze pagina vind je de partners waar ik mee samenwerk.

Ben jij zorgprofessional en verlang jij naar meer vrijheid en werkplezier? Heb jij altijd al ZZP'er willen worden of heb je twijfels om over te gaan tot de laatste stappen om zelfstandig te kunnen werken? 

Ondernemerindezorg helpt jou door middel van een complete online training waarin álle zakelijke kaders van ondernemerschap in de zorg aan bod komt.

Samantha en Michelle zijn ervaren ondernemers. Binnen een maand kun jij het mogelijk maken om je droom als ZZP'er werkelijkheid te laten worden zonder dat je alles zelf uit hoeft te zoeken. 

Ondernemer in de Zorg

Ondernemerindezorg.jpg

Studio Nons

Manon heeft een missie: medische informatie begrijpelijk maken voor iedereen. Dat wil ze bereiken door complexe informatie te vangen in een duidelijke tekening of illustratie. Omdat een plaatje meer zegt dan 1000 woorden én omdat visuele informatie makkelijker te verwerken en onthouden is. Ze tekent in opdracht, maar vindt het vooral ook heel leuk om andere zorgverleners te leren tekenen in hun consulten. Dat doet ze door online en offline trainingen te geven. 

Moments-at-Work-Nons-vintage-LR-28.jpg
bottom of page