top of page

Expert Care Pakket

Hét (bij)scholingspakket voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen voor optimale kwaliteit van zorg!

Het volledige (bij)scholingspakket die jij nodig hebt om als succesvolle zorgprofessional te kunnen werken: cursussen, een e-learning met leuke video's en oefenopdrachten, accreditatiepunten én een bundel met certificaten voor next level zorgverlening.

 

Het is hét (bij)scholingspakket met de belangrijkste cursussen die je nodig hebt om voor excellente zorg te gaan. Vol met de laatste theoretische kennis en recente praktijksituaties met oefeningen die ik als pakket inzet voor zorgprofessionals en waar al grote successen mee geboekt zijn. Allemaal in één handig Expert Care Pakket.

20220820_163220.jpg

Let's do this!

Ben jij een zorgprofessional, en wil je op een snelle interactieve manier je kennis een upgrade geven? Droom je ervan om moeiteloos zorg te kunnen verlenen, liefst aan tientallen cliënten tegelijk?

Dan heb je waarschijnlijk wel al eens gedacht aan een cursuspakket. Of misschien heb je het zelfs al een keer overwogen. Je wil impact maken, goede zorg verlenen en meer tijd in je bijscholingsuren creëren. Ver weg van de enkele cursussen of de tijdsintensieve zoektocht naar een kwalitatief goede cursus.

Voor een zorgprofessional klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Maar er komt ook zoveel op je af.

Je herkent jezelf in het volgende:

Je gelooft wel nog steeds dat zo’n next level cursuspakket de logische volgende stap is in je zorgcarrière. Maar de onzekerheid bekruipt je.. is dit wel echt iets voor mij en noodzakelijk? Lees dan vooral even verder.

Jij bent klaar om voor kwaliteit te gaan staan.

Wat als er een manier zou zijn om zonder dat overweldigende drukkende gevoel zorg te kunnen geven? Dat je stopt met overdenken en een sterk plan hebt waardoor je eindelijk actie neemt. Een bewezen succesvol cursuspakket die er kant-en-klaar voor je ligt.

Je weet perfect welke stappen je moet zetten om succesvolle zorg te verlenen. Je ziet het grotere plaatje van de zorgvrager en hebt overzicht over het hele zorgproces. Je voelt jezelf zeker en kan zorg verlenen vanuit rust en vertrouwen. Ja, dit is ook voor jou perfect mogelijk.

Het Expert Care Pakket is hét (bij)scholingspakket die je daarbij helpt. Een mix van praktische en theoretische cursussen. Je ontwikkelt nieuwe kennis aan de hand van een haalbare planning, zodat je meteen ook deze kennis kan toepassen in de praktijk.

Zorg verlenen met het Expert Care Pakket helpt je naar resultaten zoals deze:

watklantenzeggen.png

Hoe zit het cursuspakket praktisch in elkaar?

Een kijkje in de e-learning Medicatieveiligheid...

inhoudelearning.png

Jouw investering

Het Expert Care Pakket is het (bij)scholingspakket die jou met gemak minder angst, minder fouten, minder stress én betere kwaliteit van zorg kan opleveren. En dat in ruil voor maar €860,- (officiële waarde van €1150,-!). 

WhatsApp Image 2022-06-15 at 2.52_edited.jpg
20220712_131023.jpg
IMG_20210825_160544_edited_edited.jpg
bottom of page