top of page

FAQ

 • Hoe kan ik een boeking plaatsen voor een groep ZZP'ers thuis?
  Om een cursus te kunnen volgen voor je eigen ZZP-team, kun je via het contactformulier je gegevens achterlaten met het verzoek. Nienke Zorgt zal dan contact met je opnemen.
 • Hoe kan ik QDA punten toevoegen aan mij kwaliteitsregister?
  Log in via https://mijn.venvn.nl/ en ga naar je portfolio. Via het tabblad 'ODA toevoegen' voeg jij je accrediatiepunten toe. Let op: 1 uur = 1 punt! Kies vervolgens voor welke canMEDSrollen de punten gelden
 • Ik wil graag een cursus volgen, maar dan op een ander dag. Is dit mogelijk?"
  Ja! Dien je verzoek in via het contactformulier, zodat Nienke Zorgt samen met jou/je ZZP-team op zoek kan gaan naar een oplossing. Nienke Zorgt wil ten slotte dat jij je cursus kan volgen op een moment dat het voor jou uit komt.
 • Ik ben ontevreden over de cursus, waar kan ik een klacht indienen?
  Nienke Zorgt vindt het erg vervelend dat je ontevreden bent over je deelname aan een cursus. Klachten proberen wij altijd zo goed mogelijk op te lossen door eerst met elkaar in gesprek te gaan. Bekijk de klachtenregeling hier.
 • COVID-19 - ik heb klachten die lijken op het corona virus, kan ik wel deelnemen?
  Het is raadzaam om het advies van het RIVM op te volgen. Bij klachten blijf je thuis en geef je dit per mail door aan Nienke Zorgt via info@nienkezorgt.nl We kijken dan naar een passende oplossing, wanneer je de cursus wel weer kan volgen.
 • Ik wil de kosten voor de cursus in mijn administratie opnemen voor de belasting, wanneer krijg ik de factuur?
  Goed dat jij deze kosten opneemt in jouw administratie! Op het moment dat jouw inschrijving compleet is wordt een factuur gemaakt door Nienke Zorgt. Je zult de factuur ontvangen per email binnen 3 werkdagen. Als je geen email hebt gekregen, kijk dan ook eens in je spam of ongewenste email.
bottom of page