top of page

Kennis agenda bijscholing zorg

Workshops, Webinars, cursussen en sessies met experts: dit is het programma voor de aankomende maanden. Bijscholing in de zorg volgen is niet zo moeilijk. Ik maak het graag gemakkelijk voor jou. Zie ik jou ook op één van de volgende momenten? 

Webinar Klinisch Redeneren (27 juni en 2 juli 2024)

We bespreken tijdens deze Webinar alles over de 6 stappen van het klinisch redeneren aan de hand van een stappenplan. We beginnen met kijken vanuit een breder perspectief naar klinisch redeneren. Wat zijn onze taken precies binnen het klinisch redeneren? Ik nodig je van harte uit voor deze Webinar!

3

Klinisch Redeneren dé cursus

(13 juni 2024 en 17 juni)

In juni kun je de volledige cursus klinisch redeneren volgen rechtstreeks vanuit je luie bank. Tijdens de cursus gaan we klinisch redeneren aan de hand van een casus. Ook is er ruimte om met elkaar verschillende casussen uit je eigen praktijk te bespreken en vragen te stellen. 

Mijn favorieten

Ik snap wel dat je in deze wereld moeite hebt met het vinden van de juiste informatie. Hieronder deel ik mijn favoriete websites en boeken, die je kunt raadplegen voor meer informatie voor jou zorgvrager of ter ondersteuning van je verpleegplan.

bottom of page