top of page

Kennis agenda bijscholing zorg

Workshops, Webinars, cursussen en sessies met experts: dit is het programma voor de aankomende maanden. Bijscholing in de zorg volgen is niet zo moeilijk. Ik maak het graag gemakkelijk voor jou. Zie ik jou ook op één van de volgende momenten? 

Webinar Klinisch Redeneren (4 april 2024)

Op donderdag 4 april organiseert Nienke weer een interessante Webinar Klinisch Redeneren. We bespreken tijdens deze Webinar alles over de 6 stappen van het klinisch redeneren aan de hand van een stappenplan. We beginnen met kijken vanuit een breder perspectief naar klinisch redeneren. Wat zijn onze taken precies binnen het klinisch redeneren? Ik nodig je van harte uit voor deze Webinar!

2

Eenzaamheid bij kwetsbare ouderen (8 april 2024)

Elke maandagavond in de maand april verzorgen we een online cursus voor zorgprofessionals over Eenzaamheid bij kwestbare ouderen. Je kunt je opgeven voor 8, 15, 22 en 29 april (19.30 - 21.30 uur). 

3

Klinisch Redeneren dé cursus

(15 april 2024)

In april kun je de volledige cursus klinisch redeneren volgen rechtstreeks vanuit je luie bank. Leer je liever in een groep? Dan volg je de klassikale cursus. Je kunt je opgeven voor 15 en 29 april (14.00 - 16.00 uur). Tijdens de cursus gaan we klinisch redeneren aan de hand van een casus. Ook is er ruimte om met elkaar verschillende casussen uit je eigen praktijk te bespreken en vragen te stellen. 

Herkenning en behandeling van pijn

(25 april 2024)

Op donderdag 25 april introduceert Nienke haar nieuwe cursus herkenning en behandeling van pijn! Speciaal gericht op verzorgenden en verpleegkundigen. We hebben het over alles wat je nodig hebt om pijn tijdig te herkennen en een behandeling op te stellen. Deze cursus wil je niet missen want tevens krijg je gouden tips van pijnexperts.  Ik nodig je van harte uit voor deze cursus!

Mijn favorieten

Ik snap wel dat je in deze wereld moeite hebt met het vinden van de juiste informatie. Hieronder deel ik mijn favoriete websites en boeken, die je kunt raadplegen voor meer informatie voor jou zorgvrager of ter ondersteuning van je verpleegplan.

bottom of page